За нас

Лидер в сферата на паркинг технологиите, „Янтра Технолоджи ООД“ се утвърди в сектора с безкомпромисно качество в работата си и най-доброто ноу-хау. Посредством практични разработки подпомага развитието на иновативни технологии и решения в областта на паркинг технологиите. Фирмата работи съвместно със световни лидери в производството на автоматизирани съоръжения за контрол на достъп( Automatic Systems), най-висок клас технологии (HID) за идентификация и разпознаване на пръстови отпечатъци: (Nitgen).
Фирмата предлага висок клас автоматизирани паркинг системи Qntra Park, продукти за ефикасно приложение на електронен контрол на достъп, безконтактна идентификация и биометрични системи, чиято надеждност е изградила репутация за съвършенство и конкурентоспособност. „Янтра Технолоджи ООД“ гарантира постоянство и надеждност посредством иновативни паркинг решения, които оформят бъдещето, бъдеще, в което паркирането е удоволствие.
Компанията успешно реализира множество проекти. Качеството, дизайна и прецизността, които са вложени във всеки един проект са основната причина да са едни от лидерите както на българския, така и на европейския пазар.

Разработваните от нас системи за сигурност

Контрол на достъп

Контрол на работното време

Стандартни и автоматизирани паркинг решения

Видео-наблюдение с аналитични функции.

Нестандартни хардуерни и софтуерни решения и системи

Разработвани по спецификация на клиента

За нас в цифри

качество
0 %
продукта
0
опит
0 г.

Направете Вашето запитване

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-2845-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от Янтра Технолъджи ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.